Over

The Cruhnners is een initiatief van Kris De Prins, Crohn-patient.

Dit is het thema waarmee ik dit jaar op 9 oktober aan de DLL Marathon Eindhoven  deelneem. Ik ga de halve marathon rennen. Ik zal niet naar het toilet hoeven. Ik zal er wel aan denken…

Maar belangrijker, ik loop niet alleen! The Cruhnners (Crohn-runners) is een groep geweldige mensen die ook gaan rennen tijdens de DLL Marathon Eindhoven en zo het initiatief ondersteunen.

Via deze sponsorpagina kan je de ‘run’ van je favoriete Cruhnner sponsoren. De opbrengst zal gaan naar een concept, product of dienst dat Crohnies helpt in hun dagelijks leven. Dit product of deze dienst moet concreet meer levensvreugde en kwaliteit van leven  opleveren voor de Crohnie.

Bedrijven en/of organisatie met een briljant idee kunnen zich melden. Uit de inzendingen zal een keuze worden gemaakt door de ‘keuzecommissie’* en de cheque met het bijeen gelopen bedrag zal op gepaste wijze worden overhandigd!

We zijn op zoek naar innovatieve producten/diensten. Iets waar de Crohnie iets aan heeft in zijn/haar  dagelijkse leven. Iets creatiefs, functioneels, iets anders dan anders, maar bovenal een gaaf product/dienst dat het verschil kan maken. Blow us away! Verbaas ons met je ideeën! Wij staan er 100%  voor open.

Bedrijven en organisaties, laat van je horen! Gebruik dan het contactformulier onder het kopje Idee. Het gekozen idee wordt ongeveer een maand van tevoren bekend gemaakt!

Sponsor je een run? Wil je bijdragen aan dit initiatief dat het leven van Crohnies zal veraangenamen? Ga dan naar Sponsoren.

* de keuzecommissie moet nog worden samengesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s